Hvem er vi hos Select Car?

Select Car er et bilhus drevet af de to erfarne og passionerede bilsælgere Jesper Hansen og Troels Ladefoged. 

Bilhuset er dedikeret til salg og leasing af biler med et stort fokus på at yde en ekstraordinær kundeservice. Vi har begge to stor erfaring fra større bilkoncerner, dels som salgs- og filialchef, så vi forstår om nogen vigtigheden af at sætte dig som kunde i førersædet og give en tillidsfuld og nærværende kundeoplevelse. 

Vi er derfor hurtige til at besvare dine spørgsmål og vægter højt at kunne give dig en grundig og oprigtig rådgivning. Vi mener, at god kundeservice ikke kun handler om at sælge eller lease biler, men også om at skabe langvarige relationer til vores kunder. Vi går derfor gerne den ekstra mil for at sikre, at du som kunde bliver tilfreds og godt informeret, så du kan vælge den perfekte bil til dine behov og præferencer. 

Vi modtager gerne din feedback, da vi altid er åbne for at kunne forbedre os til gavn for dig. 

Vores bilhus er ikke helt traditionelt. Hos os finder du ingen stor, finpudset glasfacade ud til en stor vej, hvor der suser biler forbi fra morgen til aften. Vi er et bilhus, der i stedet har valgt at lægge vægt på gode priser, der ikke er kørt helt unødvendigt op pga. en fin placering. Du kan derfor finde os på Oddesundvej 37, 6715 Esbjerg N.

Hvem er Troels og Jesper?

Vi er begge to erfarne og dedikerede bilsælgere, der har været passionerede omkring biler, så længe vi kan huske. Vi er oprindeligt fra den mindre by Jernvedlund, som ligger mellem Esbjerg og Ribe, og det er også her, vi stødte ind i hinanden. Vores langvarige kendskab styrker Select Car, da vi ved hvor og hvornår, vi kan og skal supplere hinanden. 

Jesper Hansen

Jesper flyttede for over 20 år siden til Esbjerg, hvor han i dag bor med sin kæreste og deres to børn. Når tiden ikke går med at sælge biler, er interessen for sport og ikke mindst tid med familien lagt i førersædet.

Troels Ladefoged

Troels bor i Andrup med sin kone og deres to børn. Ligesom hos Jesper er tid med familien højt prioritet, og ellers prioriterer han også højt sine venner og at tage et smut forbi og spille padel tennis en gang om ugen

Du kan kontakte os på tlf. +45 88 61 99 00 eller på mailen info@selectcar.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig med valget af din næste bil.

Brug for hjælp?